Ägare

VD

Lillemor Löfving, HundMetro AB
HundInstruktör - Djurvårdare - Diplomerad laser terapeut -
Diplomerad Balansbollsinstruktör
Tävlingserfarenhet på elitnivå i flertalet grenar med alla mina hundar

Jag heter Lillemor Löfving och är 48 år gammal, bor i Enköping med min familj. Jag har varit verksam inom hundsport och medlem inom SBK de senaste 28 åren. Uppväxt med hundar och har idag egen uppfödning av rasen Australian Shepherd.
Jag har sedan barnsben haft ett brinnande intresse för hundträning och tävling. Jag har tävlat med samtliga av mina hundar på elitnivå inom lydnad och bruks.

Under mina yrkesverksamma år har jag haft lyxen att få jobba heltid med mitt intresse åt ett flertal hundföretag, där jag även fått möjligheten att resa runt en del i Sverige och i Norge som inhyrd instruktör på brukshundklubbar, uppfödarträffar, rasklubbar etcetera.

Men 2007 ledsnade jag på att stå utomhus i ur & skur och hålla kurser och sökte därför tjänst hos kliniken Din Veterinär i Enköping.
Jag fick jobbet och fick möjlighet att utbilda mig till Djurvårdare (C15 med utökad kompetens). Jag älskade mitt jobb, men kände att jag ville göra något mer av mitt liv. Så efter 8 års tjänstgöring hos Din veterinär sa jag upp min fasta trygga tjänst för att förverkliga min dröm om att starta egen hundhall med friskvård och rehabilitering, kursverksamhet mm.

 

Min vision är att få arbeta med allt det jag brinner för inom hundutbildning, djurvård i förebyggande syfte samt rehabiliitering av hund men även andra djurslag som tex: katt o häst.