Hund träning ska vara roligt för både dig och din hund! Oavsett vilka mål du har så hjälper jag dig att nå dem - och ha roligt på vägen!


Min utgångspunkt vid hundträning är positivism; att se möjligheterna oavsett hund, hundägare eller vilka svårigheter som ska lösas.
Mina 25 år i branschen har lärt mig att varje och hund och hundförare är unika och kräver lösningar som anpassas just för dem.

Jag tillämpar positiv förstärkning vid inlärning genom beröring, röst eller leksak och godis, beroende på situation.

Jag har arbetat som instruktör på brukshundsklubbar, läger och privatpersoner under flera år och även haft internationella uppdrag.

 

Jag tävlar och har tävlat på Elitnivå med alla mina hundar samt nuvarande hundar inom främst, vilket innebär att hundarna ska klara av många olika moment under en lång tävlingsdag. Jag har också ett mycket stort intresse för lydnad, där jag också tävlar på Elitnivå med mina hundar.

Hundträning är inte bara en rolig hobby - det är bra för din och hundens hälsa och välmående.
För att ni ska kunna hitta den träningsform som passar just er, så har jag som mål att erbjuda det bredaste och senaste utbudet av träning. Både i våran träningshall och online, sommartid är vi utomhus.

 

Om Lillemor